Tietoa ja ohjeita

Tältä sivustolta voit hakea alueella toimivia yrityksiä sekä niiden tuotteita ja palveluita.

Sivuston hakemistoissa ja infografiikassa näkyvät yritysmäärät ovat vain suuntaa antavia: Joitakin toimialoja ja yritysmuotoja ei ole lainkaan mukana, ja jotkut alueen yritykset ovat itse halunneet tietonsa pois näkyviltä. Toisaalta joillakin yrityksillä on useita toimipisteitä. Näin ollen sivustolla näkyviä yritysmääriä ei pidä tulkita kaupungin tai toimialojen virallisina yritys- ja toimipistemäärinä.

Virallisen tiedon yritysten toimipisteiden ja eri toimialojen määristä kunnittain löydät: -> Tilastokeskuksen Toimipaikkalaskuri

ETSITKÖ YRITYSTÄ, TUOTETTA TAI PALVELUA? – TIETOA JA OHJEITA TIEDON HAKIJALLE:

  • Yrityshaku-osiosta voit hakea ja löydät yritysten perustietoja (Y-tunnus, yhteystiedot, toimiala /TOL, perustamispäivä, yritysmuoto, kokoluokka, liikevaihtoluokka) useilla eri suodatuksilla.
  • Palveluhaku-osiosta voit hakea ja löydät alueen yritykset ja niiden tuotteet tai palvelut 20 eri pääkategorian ja yli 160 tarkemman alakategorian tuote- tai palvelunimikkeitä suodattamalla.
  • Uusien alueelle perustettujen yritysten sekä lopettaneiden yritysten kaupparekisteritiedot päivittyvät tälle sivustolle kuukausittain automaattisesti.
  • Koska hakemistossa mukana olevat alueen yrittäjät ja yritykset voivat itse lisätä ja päivittää hakemistossa näkyviä tietoja, ja koska jotkut yrityksistä eivät ehkä päivitä tietojaan lainkaan, tietojen ajantasaisuus kannattaa aina tarkistaa yritysten omilta verkkosivuilta.

Haluatko lisätä tai päivittää yrityksesi tietoja? – Toimi näin:

  1. Etsi palvelusta yrityksesi sivu esimerkiksi etusivun hakutoiminnon avulla
  2. Klikkaa sivun alalaidasta painiketta "Ilmoita yritystietojen muutoksesta"
  3. Syötä lomakkeelle se sähköpostiosoite, jota käytät yleisimmin yrityksesi puolesta asioidessasi. Jos sähköpostiosoitteesi löytyy järjestelmästämme, palvelu lähettää sinulle välittömästi sähköpostilla linkin lomakkeelle, jonka avulla voit päivittää yrityksesi tiedot.
  4. Muussa tapauksessa täytä avautuva yhteydenottolomake. Vastaamme viestiisi lähettämällä sähköpostiisi linkin yritystietojen päivityslomakkeelle.
  5. Lähetä lomake.
  6. Kun saat linkin, päivitä lomakkeen tiedot huolellisesti. Huomioi erityisesti Palveluhakemisto-pudotusvalikko, jossa voit päättää ne palvelut, joiden kautta haluat yrityksesi löytyvän palveluhakemistosta. Kirjoita myös tiivis kuvaus ydinpalveluistasi Tuotteet- ja palvelut -kenttään. Kyseisen kentän sisältö toimii osana yrityksesi hakusanoja palvelussa.


PUUTTUUKO YRITYKSESI REKISTERISTÄ KOKONAAN?

Ota yhteyttä sähköpostilla, niin olemme sinuun yhteydessä. Siirry Yhteystiedot-sivulle


Vastuu tietojen oikeellisuudesta

Koska tämän sivuston hakemistoissa olevat yritysten tiedot pohjautuvat joko yritysten julkisiin kaupparekisteritietoihin tai ovat yritysten itsensä päivittämiä, sivuston ylläpitäjät eivät vastaa hakemistojen tietosisällöistä. Vastaamme ainoastaan sivuston toimivuuden ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä tämän sivuston tekijän ja sen teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta vastaavan Hakosalo Oy:n kanssa.