Tutustu alueemme yrityksiin, tuotteisiin ja palveluihin!

Tietoa ja ohjeita


Tältä sivustolta voit hakea alueella toimivia yrityksiä sekä niiden tuotteita ja palveluita.

Sivuston hakemistoissa ja infografiikassa näkyvät yritysmäärät ovat vain suuntaa antavia: Joitakin toimialoja ja yritysmuotoja ei ole lainkaan mukana, ja jotkut alueen yritykset ovat itse halunneet tietonsa pois näkyviltä. Toisaalta joillakin yrityksillä on useita toimipisteitä. Näin ollen sivustolla näkyviä yritysmääriä ei pidä tulkita kaupungin tai toimialojen virallisina yritys- ja toimipistemäärinä.

Virallisen tiedon yritysten toimipisteiden ja eri toimialojen määristä kunnittain löydät: -> Tilastokeskuksen Toimipaikkalaskuri

ETSITKÖ YRITYSTÄ, TUOTETTA TAI PALVELUA? – TIETOA JA OHJEITA TIEDON HAKIJALLE:


HALUATKO LISÄTÄ TAI PÄIVITTÄÄ YRITYKSESI TIETOJA? – TOIMI NÄIN:

  1. Klikkaa yrityksesi esittelykortilla kohtaa ”Ilmoita yritystietojen muutoksesta”.
  2. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi ja lähetä lomake.
  3. Lähetämme sinulle yritystietojen päivityslomakkeen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
  4. Tee lomakkeelle tarpeelliset päivitykset ja lisäykset. Kannattaa täyttää kaikki lomakkeen kohdat! Erityisesti palvelut ja tuotteet kannattaa lisätä mahdollisimman osuvin nimi, jotta yrityksesi löytyy hakemistojen vapaalla sanahaulla.

PUUTTUUKO YRITYKSESI REKISTERISTÄ KOKONAAN?

Ota yhteyttä sähköpostilla, niin olemme sinuun yhteydessä. Siirry Yhteystiedot-sivulle

Vastuu tietojen oikeellisuudesta

Koska tämän sivuston hakemistoissa olevat yritysten tiedot pohjautuvat joko yritysten julkisiin kaupparekisteritietoihin tai ovat yritysten itsensä päivittämiä, sivuston ylläpitäjät eivät vastaa hakemistojen tietosisällöistä. Vastaamme ainoastaan sivuston toimivuuden ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä tämän sivuston tekijän ja sen teknisestä ylläpidosta ja toimivuudesta vastaavan Hakosalo Oy:n kanssa.

Yritys- ja palveluhakemisto


Palvelun tarjoavat
• Iisalmen kaupunki
• Sonkajärven kunta
• Vieremän kunta

Siirry Iisalmen kaupungin verkkosivustolle       Siirry Sonkajärven kunnan verkkosivustolle       Siirry Vieremän kunnan verkkosivustolle